Sitemap
Navn på ejendom:

Nybo Jordbromølleskov

Sagsnummer:

Sagsnummer:
Kontantpris:

Solgt - 2019

Kontantpris:

Grundareal:

150 ha

Grundareal:

Postnummer:

7850

Postnummer:

Intro:

EJENDOMMEN ER SOLGT

Nybo Jordbromølleskov er en pragtfuld skov- og naturejendom beliggende mellem Skive og Viborg, ca. 13 km. nordvest for Viborg, på ca. 150 hektar. 

Beskrivelse:

Jagtsæsonen er slut men snart sættes de nye kalve - foråret, sommeren og en ny jagtsæson på det prægtige og majestætiske kronvildt venter. En gang var det kun Kongen forundt at jage kronvildt - nu kan det blive dig.


Ejendommen ligger midt i mellem Liebes og Dalgas Plantager i et stort og vildtrigt skovkompleks. Jagten på ejendommen er særdeles god og alsidig takket være den rigt sammensatte natur med mose, græsmarker, å-strækningen, søerne, energipil, rørskov, komfortable skydetårne og fodringssteder.
 
Flot sammensat natur

Ejendommen er sammensat af natur- og landbrugsarealer med søer, enge, overdrev, moser, pilekulturer og arealer i omdrift. Jordbro Å fungerer som skel over en strækning på ca. 2.5 km.

Skoven er smuk og varieret med mange træarter og mange gamle træer med en rig selvforyngelse.

Der er et godt vejsystem rundt i skoven.Dronevideoen er optaget og redigeret af ELI MEDIA v/Emil Lynge Iversen og Christian Nybo Holmberg

Jagt og fiskeri

Nybo Jordbromølleskov er en helt unik ejendom med et stort jagtligt potentiale. Der står fast kronvildt i plantage komplekset og kronvildtet profiterer af den tætte selvforygelse og de store pilekulturer.
 
Der er et meget attraktivt fiskeri i Jordbro Å, blandt andet opgang af havørred. Der meldes hvert år om fangster i kategorien 5-10 kg.

Jagt- og fiskeret kan være klar til køber ved overtagelsen.

Bolig og bygninger
Til ejendommen hører en god bolig (Energimærke D), med et boligareal på 151 m2, jf. BBR. Boligen er gennemrenoveret, og fremstår i særdeles god stand. Boligen ligger omgivet af et flot haveanlæg.
I tilknytning til boligen findes en driftsbygning på 154 m2, jf. BBR.
Dele af driftsbygningen er indrettet som jagtstue. Herudover er der i tilknytning til landbrugsjorden et selvstændigt beliggende maskinhus på ca. 400 m2.

To landbrugspligtige ejendomme
Matrikulært udgøres Nybo Jordbromølleskov af to landbrugspligtige ejendomme med et stuehus. Landbrugspligten kan ophæves mod pålægning af fredskovspligt på den samlede ejendom, bopælspligten vil derefter bortfalder. Hvis køber i forvejen bebor en landbrugsejendom, så kan ejendommen erhverves umiddelbart.

Samlet set en attraktiv ejendom langt ud over det sædvanlige.

Prospekt:

Kommentar til prospekt:
BetDownloadPro:
Dokumenter:
BetBestil:
Kontaktoplysninger:

Kontakt:
Jesper Just Nielsen
T: +45 21 36 56 96
E: jjn@silvaestate.dk

© Silva Estate a/s | Lysholt Allé 10 | DK-7100 Vejle | M: +45 21 36 56 96 | CVR 26157501 | E-mail | Cookies og privatlivspolitikker