Sharkati Vildtreservat, Sydafrika

Info om Sharkati Vildtreservat, Sydafrika

Kontantpris
Grundareal

625 ha

Beliggenhed

Vaalwater, Waterberg, Sydafrika

Sagsnummer

2017 0801

Hermed udbydes en ejerandel i en sydafrikansk registreret virksomhed, som ejer Sharkati Vildtreservat – et sydafrikansk vildtreservat udover det sædvanlige.

Sharkati er på 625 ha og beliggende i Limpopo provinsen, nærmere bestemt i hjertet af et af Sydafrikas smukkeste og mest attraktive safariområder – det UNESCO beskyttede biosfæreområde Waterberg, ca. 3 timer nord for Johannesburg.

Reservatet har en spektakulær natur, masser af vilde dyr, et rigt fugleliv, flod, lodge, gæstehuse, pool, safaribil og én byggeret pr. andel og en god, ugeneret beliggenhed.

Sharkati ejes i 16 andele og administreres effektivt med dagligt management, styr på økonomien, velfungerende bestyrelse og ejerdemokrati. Ideelt for fjerneje.

Der er et rigt dyreliv. Giraf, zebra, kudu, eland, gnu, nyala, impala, blisbuk, duiker, vortesvin, springhare, hyæne, sjakal, ørkenlos, manguster, marekat, hulepindsvin, træagam, egern m.fl. Fuglelivet er unikt – mere end 270 arter. Flodlejet, skovsavannen og træartsvariationen giver en række habitater for fugle – og reservatet er i vores vintertid rigt på trækfugle. Hyppigt er der besøg af danske ornitologer.

Sharkati har en velplaceret lodge: tre nyrenoverede chalets (gæstehuse) til hver 6 personer, safaristue, dejlig park omkring bygningerne med lækker lapa (overdækket spiseområde med bar) og fin boma (muret, cirkulært grillområde) samt pool. Sharkati drives med dagligt og velfungerende management. Som udgangspunkt er der tale om selvforplejning og egen oprydning og rengøring. Bistand hertil kan købes for beskedne beløb.

Sharkati giver mulighed for jagtlig benyttelse og er ideel som privat base for store jagtoplevelser i områdets mange andre attraktive vildtreservater.

Sharkati er en unik mulighed for at eje en del af Afrika og udleve sin afrikanske drøm til en overkommelig pris og med et minimum af egen indsats. Gode muligheder for evt. at anvende andelen som et mindre, kommercielt setup.

Alle henvendelser vedrørende denne ejendom må alene rettes til Jesper Just Nielsen, Silva Estate, idet ejerkredsen ikke ønsker henvendelser.

Scroll to Top

Download prospekt for Sharkati Vildtreservat, Sydafrika

  • Hidden
  • Hidden

Dine data bliver slettet når ejendommen er solgt eller når du beder om at blive slettet på info@silvaestate.dk. Dine informationer vil ikke kunne genskabes.

Info om Sharkati Vildtreservat, Sydafrika