Sdr. Tulstrup

Info om Sdr. Tulstrup

Solgt 2022

Sdr. Tulstrup på i alt 110 hektar er beliggende i Gudenådalen. Ejendommen udgør med sin dramatiske topografi, natur, gamle skove, dyrkede marker og græsklædte slugter, en helt unik skov- landbrugs- og jagtejendom.

Sdr. Tulstrup har i snart 50 år været hegnet dyrehave og rummer i dag stærke bestande af kronvildt, dåvildt og muflon.

Sdr. Tulstrup har en unik topografi med højdeforskelle på op til 60 meter. Skovarealerne findes først og fremmest på dalskråningerne, mens agerjorden udgør bunden af slugterne som f.eks. i Bjørndalen samt de øvre fladere plateauer Brakken, Højbo- og Mellemmarken.

Skovarealet er ca. 78 hektar og marker i omdrift ca. 27 hektar.

Sdr. Tulstrup er den ultimative jagtejendom for den kræsne, der ønsker den flotteste natur som rammer for sin jagtudøvelse og fuld kontrol over bestandsudvikling.

Grundareal

110,5 ha

Beliggenhed

Sdr. Tulstrup, Røngevej 28, 8850 Bjerringbro, Danmark

Sagsnummer

2021-0863

Jagt

Sdr. Tulstrup er først og fremmest en attraktiv jagtejendom, hvor de store bestande af dåvildt og kronvildt i et smukt og udfordrende terræn giver helt unikke jagtoplevelser og mulighed for tilrettelæggelse af sin egen afskydning og fremelskning af flotte hjorte.

Dyrene er særdeles agtpågivende og terrænet giver en rigtig udfordrende pürschjagt, når de udvalgte dyr skal nedlægges – med en unik natur som ramme.

Skoven

Den gamle bøgeskov giver sammen med de tre kildevæld, der føder et par småsøer, sit helt eget udtryk. I et område af bøgeskoven dominerer charmerende flerstammede ”musebøge”. Desuden findes flotte bevoksninger af rødgran og skovfyr.

Nørreskoven uden for dyrehegnet er velanlagt i 2006. Varieret løvskov med snoede spor og fine lysninger.

Agerjorden

Landbrugsjorden er i fokuseret omdrift, hvor jordbundsforhold optimeres med produktion af foder til hjortevildtet.

Huse

Stuehuset på Sdr. Tulstrup har et boligareal på 300 m2 fordelt i to plan, samt kælder på 50 m2 opdelt i 2 boligenheder – begge fri til køber. Energimærke F.

Huset Højbo udgør et boligareal på 108 m2 i to plan. Energimærke E. Boligen har været udlejet , men er fri til køber.

Sdr. Tulstrup er den ultimative jagtejendom for den kræsne, der ønsker den flotteste natur som rammer for sin jagtudøvelse og fuld kontrol over bestandsudvikling.

 

Scroll to Top

Download prospekt for Sdr. Tulstrup

  • Hidden
  • Hidden

Dine data bliver slettet når ejendommen er solgt eller når du beder om at blive slettet på info@silvaestate.dk. Dine informationer vil ikke kunne genskabes.

Info om Sdr. Tulstrup