Overgaard

Info om Overgaard

Overgaard udgør i alt 103 ha., særdeles velbeliggende og velarronderet land-, skov-, natur- og jagtejendom midt i Nordjyllands skønneste natur ved Tolne imellem Hjørring og Frederikshavn.

Overgaard tilbyder en i særklasse smuk natur, hvor slugter med agerjord veksler med skov på de højere partier og 5 små søer. Hertil en nydelig og præsentabel bolig, gode kontorlokaler, flot haveanlæg samt plads til lager og maskiner. Mulighed for udlejningsaftale af bolig og kontor.

Overgaard har et meget stort jagtligt potentiale på alle tre hjortearter: kronvildt, råvildt og dåvildt.  Ligeledes en god sneppejagt. Gode indtægter fra forpagtning og klippegrønt.

Kan omdannes til skovejendom uden bopælspligt.

Kontantpris
16.500.000 kr.
Grundareal

103 ha

Beliggenhed

Tolnevej 310, Sindal, Danmark

Sagsnummer

2024-0886

Spændende natur –  god jagt 

Overgård udgør i alt 103 ha. med et  i særklasse smukt naturlandskab, hvor slugter med agerjord veksler med skov på de højere partier og 5 små søer.

Arealernes anvendelse i hovedtræk: ca. 32% agerjord, 60% skov og 8% lysåben natur og småsøer. Al jorden ligger dejligt samlet.

Tolne Skov  og Tolshave Mose er nabo og opland. Det jagtlige potentiale er stort på alle tre hjortearter: kronvildt, råvildt og dåvildt. 

Diskret opsatte skydetårne og smukke slugter med græs, kløver eller vildtagre. I øvrigt også glimrende sneppejagt.

”Overgaard” udgør samlet set en særdeles attraktiv og præsentabel ejendom for jægeren, naturelskeren og den familie, der vil have fred og ro omkring sig i hverdag og fritid, men alligevel ikke langt til byen. Eller som investeringsejendom med udlejning af bolig og kontor

Præsentabel bolig – gode kontorer.

Velholdt og præsentabel bolig, gode kontorlokaler, gårdsplads og haveanlæg samt plads til lager og maskiner.

Stuehus udgør i alt 266 m2 bolig i to plan. Det fremstår pænt vandskuret med sort tegltag, galvaniseret kvistbeklædning og balkoner med god udsigt over det smukke landskab og have samt langt kig til skibene i Albæk Bugt.

I stueetagen er der flot skibsparket samt klinke­gulve med gulvvarme og opsat en ny pejs, der kan ses fra både opholdsstue og fjernsynsstue. 

Endvidere findes gode driftsbygninger med garage, jagtstue, lager, kontor (ca. 150 m2) og stor maskinhal med fast gulv.   

Bygningerne samles af en flot gårdsplads og pænt haveanlæg på ca. 1 ha. Energimærke D. Stuehus og kontor er udlejet – kan frigøres til Køber

Herlighed og drift forenes på Overgaard

Skoven er varieret med godt halvdelen i løv og knap halvdelen i nål.

Løvskoven domineres af gammel oprindelig bøgeskov med stor biodiversitet og yngre, velplejede egebevoksninger samt nåleskov med gran, lærk, fyr og nobilis.

”Overgaard” udgør samlet set en særdeles attraktiv og præsentabel ejendom for jægeren, naturelskeren og den familie, der vil have fred og ro omkring sig i hverdag og fritid, men alligevel ikke langt til bylivet. Overgaard kan omdannes til skovejendom uden bopælspligt.

Gode indtjeningsmuligheder på udleje af stuehus, lager, kontor, jagtleje, klippegrønt og fjernbrak.

Tilsagn om tilskud på knap 800.000 for udlæg af 11 ha. urørt skov i de gamle bøgebevoksninger.

Ejendommen er omfattet af deklaration om grundvandsbeskyttelse.

 

Ejendommen kan erhverves af alle - også selskaber.

Scroll to Top

Download prospekt for Overgaard

  • Hidden
  • Hidden

Dine data bliver slettet når ejendommen er solgt eller når du beder om at blive slettet på info@silvaestate.dk. Dine informationer vil ikke kunne genskabes.

Info om Overgaard