Solgt i 2014

Grundareal
Grundareal - slider
1500
Beliggenhed
Interesser

Bjerres Plantage – Solgt

Bjerres Plantage er beliggende mellem Løgumkloster og Tinglev, ca. 5 km nord for Bylderup-Bov. Plantagen er en velarronderet skov- og jagtejendom bestående af to selvstændige ejendomme på i alt 28,4 ha.

Grundareal:
28,4 ha
Beliggenhed:
Hyndingholmvej 17, Bylderup-Bov, Danmark

Simons Bakker – Solgt

Skovejendommen Simons Bakker er beliggende lidt øst for Ulfborg. Skoven er varieret – med en alsidig træartssammensætning samt åbne hedearealer og vildtagre.

Solgt
Grundareal:
23 ha
Beliggenhed:
Pindborgvej 15A, Ulfborg, Danmark

Nygård – Solgt

Nygård er en natur- og skovejendom på ca. 50,7 ha med en naturskøn beliggenhed ned til Karup Å – ca. 3 km nordøst for Haderup. Ejendommen er varieret med skov, mark- og engarealer.

Solgt
Grundareal:
50,7 ha
Beliggenhed:
Koldkurvej 13, Viborg, Karup J, Danmark

Kirkehusvej Skov – Solgt

Kirkehusvej Skov er en skovejendom på 20,1 ha beliggende ved Filskov i Billund Kommune. Der er tale om en velanlagt skovrejsningsejendom på ca. 6 år.

Solgt
Grundareal:
20,1 ha
Beliggenhed:
Kirkehusvej 52, Grindsted, Danmark

Ålbæk Plantage – Solgt

Ålbæk Plantage er beliggende i et naturskønt område ca. 3 km nordøst for Thyregod og med kun 500 m til Kulsø. Plantagen udgør en selvstænding skovejendom på i alt 28,0 ha og grænser mod syd op til Odderbæk.

Solgt
Grundareal:
28 ha
Beliggenhed:
Ålbækvej 15, Give, Danmark

Stubberkloster – Solgt

Stubberkloster er en samlet, fredskovspligtig skovejendom på i alt 477 ha samt ca. 70 ha søret til Stubbergård Sø beliggende i Sevel i det nordvestlige Jylland mellem Holstebro og Skive.

Solgt
Grundareal:
477 ha
Beliggenhed:
Præstevej 4, Vinderup, Danmark
Scroll to Top