Sitemap
Navn på ejendom:

Pellegård

Sagsnummer:

Sagsnummer:

2017-0797

Kontantpris:

NY PRIS:
4.500.000 kr.

Kontantpris:

Grundareal:

31,8 ha

Grundareal:

Postnummer:

3790 Hasle

Postnummer:

Intro:

Pellegård på 31,8 ha er beliggende på Nordbornholm i et af øens flotteste landskaber. Skov- og naturarealer udgør ca. 16 ha, og ca. 16 ha er landbrug i drift. Pellegård er en udpræget naturejendom – her forenes landbrug, skov, jagt og naturværdier i en sjældent set landskabelig skønhed som ideelle rammer for den familie, der elsker naturen i sin hverdag. 

NYHED: NYE MULIGHEDER

Sælger vil være interesseret i at beholde stuehuset som fritidshus og 4 hektar jord. Derved kan skoven og naturen udstykkes som en selvstændig skovejendom med et maskinhus.

Kontakt Jesper Just Nielsen nærmere om denne mulighed på
21 36 56 96.

Beskrivelse:


Pellegård er beliggende på Nordbornholm, ca. 15 km nord for Rønne og ligger helt ugeneret i fred og ro i et af øens flotteste landskaber, hvor naturskove veksler med sprækkedale, vandreblokke, klippefremspring, enge, klippeløkker, søer og dyrkede marker. Den smukke klippekyst mod vest med udsigt og solnedgang over Østersøen til Sverige og Hammershus ligger kun 2 km væk.


Stuehuset (energimærke E) er beliggende med skøn udsigt over have, eng, stengærder og skov – og råvildtet er hverdagsgæst til ”frokost” i det grønne.

Skovarealet består af en fascinerende ”klippeskov” af eg, kirsebær, skovfyr, avnbøg, og bævreasp i et flot kuperet terræn – fyldt med karakteristiske vandreblokke og højtliggende granit. Særdeles velholdte stengærder understreger stedets historie og giver ejendommen karakter. Sprækkedale, fritliggende klipper, klippesøen Gammel Dam og et rigt dyreliv er Bornholm, når det er bedst.

Landbrugspligten kan ophæves mod pålæggelse af fredskovspligt, så bopælspligten ophæves.

Når skovturen er overstået venter resten af Bornholm med et overflødighedshorn af oplevelser: Fantastiske klippekyster, store dybe skove, bisonokser, dåvildt, oplevelsesparker, idylliske fiskerlejer, et helt unikt fiskeri efter laks og havørred, en ø som skabt til løb, cykling og roning i kajak, en rig natur, der spænder fra Dueoddes golde klitter, over klippesprækkedale, frodige løvskove med et mylder af små bække og åer, store stenbrud med karakter af fuglefjelde til de fantastiske klippekyster fra Hasle i vest til Årsdale i sydøst. Dertil kommer et rigt kulturliv med kunst og kunsthåndværk, musik, røgerier, bornholmske specialiteter, restauranter og ro til bare at være til. Bornholm venter på dig – det er dumt at vente for længe på Bornholm. 
 

Prospekt:

Kommentar til prospekt:
BetDownloadPro:
som PDF og læs det med det samme.
Dokumenter:
BetBestil:
Kontaktoplysninger:

Kontakt:
Jesper Just Nielsen
T: +45 76 33 34 84
M: +45 21 36 56 96
E: jjn@silvaestate.dk

© Silva Estate a/s | Lysholt Allé 10 | DK-7100 Vejle | M: +45 21 36 56 96 | CVR 26157501 | E-mail | Cookies og privatlivspolitikker