[ Klik her, hvis du ikke kan se dette nyhedsbrev ]
hsl_corner01.gifhsl_corner02.gif

billede_top_nyhedsbrtest.jpg

Silva Estate

Kære {navn}
  
Vi vil gerne informere om to gratis ydelser, som måske kan have din interesse:
  
Nyhedsbrev
Nyhedsbrevet er vores tilbud til dig, som har lyst til at følge med, når nye skov- eller naturejendomme udbydes til salg på vores hjemmeside, eller der bringes en ny artikel.
  
Køberkartotek
Køberkartoteket er en service til dig, som er aktivt søgende efter en skov- og naturejendom, der skal opfylde særlige kriterier og ønsker.

Det kan være beliggenhed, størrelse, skovtype, formål som bolig- eller fritidsbolig mv. Alle disse forhold er individuelle, og derfor oprettes du kun i køberkartoteket, efter at vi har talt sammen i telefon eller kommunikeret via mail.

Nogle skove sælges, uden at de bliver annonceret, og man kan også overse en annonce. Hvis du står i vores køberkartotek, har du større chance for at komme først i betragtning, når lige præcis det – du søger - kan købes.

Baggrund for henvendelsen
Dit navn og kontaktdata er registreret i vores kundeopfølgningssystem – enten fordi du tidligere har fået tilsendt prospekter på skovejendomme til salg, eller måske fordi du har været i dialog med os om eventuelt køb af en skovejendom.
  
Med vores to ydelser – nyhedsbrev og formel oprettelse i køberkartoteket – vil vi sikre, at vi retter henvendelse til personer, som har ytret interesse herfor.
Det betyder, at hvis du intet foretager dig, så vil vi fremover ikke kontakte dig igen.
  
Derfor:
  
Ønsker du fremover at modtage en e-mail fra os, når vi har nye ejendomme til salg, så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.
 
Ønsker du at blive oprettet med personlige søgekriterier i vores køberkartotek, så skal du tilmelde dig vores køberkartotek.
  

Venlig hilsen

Jesper Just Nielsen
Direktør

  
Silva Estate a/s

Kokholm 3
DK- 6000 Kolding

T: +45 76 33 34 84
F: +45 76 33 34 88
E: info@silvaestate.dk  
  
  

9. Marts 2010
hjerting_skov_1_nyhedsbrev.jpg

Jesper Just Nielsen
Direktør
M: +45 21 36 56 96
E: jjn@silvaestate.dk

Allan Bechsgaard
Vurdering, skov og landboret
M: +45 24 23 98 94
E: alb@silvaestate.dk

Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette nyhedsbrev, kan du afmelde det her...

hsl_corner04.gifhsl_corner03.gif