Sitemap
Overskrift:

Ambitiøs naturgenopretningsprojekt

Publiceringsdato:
24-05-2018
Brødtekst:

Den Danske Naturfond har gjort det igen. I dag blev det offentliggjort, at Den Danske Naturfond har opkøbt et spektakulært skov- og naturområde. Et område hvor ejeren gennem årtier har værnet om de store naturværdier og samtidigt drevet dele af skovene med henblik på produktion.

Takket været midler fra bl.a. Staten og A.P. Møller Fonden har Den Danske Naturfond været stand til at købe Hedeselskabets 450 hektar i Hammer Bakker. Og Silva Estate er stolte af, at have medvirket ved salget.

Som mægler med fokus og speciale i skov- og naturejendomme er det altid en glæde, når man får lov til at være del af en handel, som vil få så stor betydning for naturen og mange mennesker.

Hedeselskabet har i generationer værnet om naturværdier og samtidig drevet et produktivt skovbrug – takket være stor støtte fra private fonde kan Den Danske Naturfond nu videreføre og udvide det arbejde.

Hedeselskabet er og vil fortsat være en af Danmarks største skovejere. “Vi er glade for at kunne give Hammer Bakker videre til nye kompetente ejere! Vi har ambitioner om at geninvesterer i skovbrug, hvor det at bidrage til løsningen af klimaudfordringerne, sikring af grundvandet og bæredygtig ressourceproduktion er i højsædet“ udtaler Skovrider Allan Bechsgaard fra Hedeselskabet.

Læs mere om projektet hos Den Danske Naturfond.

Diverse:
Billede 1:
HammerBakker_solgt
Billedtekst 1:
hammerbakker1
  
Billede 2:
hammerbakker2
Billedtekst 2:
 
Fra i dag d. 24. maj 2018, en smuk dag i Hammer Bakker, som går en spændende tid i møde!

© Silva Estate a/s | Lysholt Allé 10 | DK-7100 Vejle | M: +45 21 36 56 96 | CVR 26157501 | E-mail | Cookies og privatlivspolitikker